Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
duminică, septembrie 8, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTAtleta CSM Deva, Florentina Iușco, a fost suspendată pentru DOPAJ, chiar înainte...

Atleta CSM Deva, Florentina Iușco, a fost suspendată pentru DOPAJ, chiar înainte de startul Jocurilor Olimpice 2024

Florentina Iușco (28 ani), atletă legitimată la CSM Deva, care trebuia să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris, a fost suspendată pentru dopaj, a anunțat, joi, Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Florentina Iușco, antrenată de Nicolae Alexe (CSM Deva) este singura atletă din România care urma să participe în două probe la Jocurile Olimpice, săritura în lungime și triplusalt.

Ea nu va putea concura la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a confirmat, joi, parţial, un apel al Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA) după un test pozitiv al sportivei la o substanţă interzisă.

Iuşco a fost testată pozitiv la FUROSEMID, un diuretic pe lista interzisă a AMA/WADA, într-un control antidoping în afara competiţiei în luna aprilie a anului trecut.

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a sancţionat-o însă cu o mustrare şi fără perioadă de ineligibilitate pe motiv că nu era vinovată sau nu a fost neglijenţa ei.

Cu toate acestea, după ce AMA/WADA a făcut apel la această decizie a ANAD, TAS a stabilit că Iuşco a eşuat în demonstrarea standardul necesar pentru a i se acorda statutul de ”nevinovat sau neglijenţă semnificativă”, şi i-a impus o suspendare de doi ani începând cu 1 februarie 2024.

Reacția președintelui COSR, Mihai Covaliu, la aflarea deciziei de suspendare a Florentinei Iușco

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, joi, că instituţia pe care o conduce a fost înştiinţată oficial despre suspendarea primită de Iuşco.

„Am fost înştiinţaţi şi noi la COSR de acest caz în mod oficial. Aşa cum am spus tot timpul, toţi sportivii au fost testaţi şi în cazul oricui există o urmă de suspiciune, măcar că va primi vreun verdict de tentativă de doping sau orice alta greşeală care este sancţionată de regulament, nu se va urca în avion pentru a merge la Jocurile Olimpice de la Paris. Acesta este regulamentul pentru toată lumea şi nu se abate nimeni de la el, pentru că trebuie respectat conform literei legii”, a precizat Mihai Covaliu pentru AGERPRES.

Prin suspendarea Florentinei Iuşco, atletismul românesc rămâne cu 12 sportivi la JO 2024, iar delegaţia României cu 106 sportivi.

Florentina Iușco și antrenorul său de la CSM Deva, Nicolae Alexe, vorbesc despre obiectivele lor de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Interviu realizat în urmă cu 9 zile, înainte de plecarea la Paris:

Sursa video: Facebook/CSM Deva

Diureticul FUROSEMID poate fi procurat din orice farmacie, fără prescripție medicală, și este, probabil, cel mai ieftin medicament disponibil. O cutie cu 30 de comprimate costă 9 lei.

Diureticul banal pentru care multipla campioană la atletism, Florentina Iușco, a primit o suspendare de 2 ani.

ANUL 2024 ÎNCEPUSE EXCELENT PENTRU CAMPIOANA DEVEANĂ:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente