luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEAstăzi începe DEVA JAZZ FEST 2022. Vezi care este programul zilei

Astăzi începe DEVA JAZZ FEST 2022. Vezi care este programul zilei

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită la a cincea ediție a festivalului de jazz în aer liber, DEVA JAZZ FEST, în perioada 26-28 august 2022, în Parcul Cetate din Deva.

Artiști din SUA, Cuba, Danemarca, Austria, Italia, Macedonia de Nord, Serbia și România vor evolua pe scena Deva Jazz Fest, timp de 3 zile. Veți putea participa la concerte matinale, work shop-uri, vernisaje de artă vizuală, pictură, caricatură, sculptură în metal, lansarea cărții ,,Blues made în România” și la incursiuni în istoria jazz-ului.

Organizatorii au pregătit o ediție de excepție, prin participarea în regiunea noastră a primului muzician de jazz care a primit un GRAMMY AWARD, împreună cu Chucho Valdés pentru Irakére 40 și două LATIN GRAMMY AWARDS. Este vorba de trompetistul cubanez Carlos Sarduy care, alături de grupul său, aduce la Deva jazz de nivel mondial.

Acest eveniment menține Deva pe harta orașelor culturale unde muzicienii aduc spiritul liber al creativității artistice.

PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 26 AUGUST:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente