vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEAstăzi SE DESCHIDE circulația rutieră pe Transfăgărășan. Drumarii atrag atenția asupra unui...

Astăzi SE DESCHIDE circulația rutieră pe Transfăgărășan. Drumarii atrag atenția asupra unui PERICOL

Miercuri, 21 iunie, începând cu ora 08:00, se va deschide circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), între Piscu Negru (km 104+000) și Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800), pentru toate categoriile de autovehicule – anunță CNAIR.

Pe acest sector de drum, aflat la mare altitudine, circulația va fi permisă doar pe timpul zilei (între orele 7.00 – 21.00), iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar, până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță.

Pentru a vă putea bucura de frumusețea acestui drum unic în lume este recomandat să circulați cu atenție și să respectați restricțiile impuse.

Este important să acordați o atenție suplimentară atunci când circulați pe acest drum, având în vedere că anul acesta a crescut numărul urșilor care se deplasează și chiar staționează pe partea carosabilă.

Pentru a evita evenimente nedorite este foarte important să nu încercați să hraniți urșii, chiar dacă va aflați în autovehicul și să nu faceți gesturi care ar putea să genereze un comportament agresiv al acestora. – a transmis COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE (CNAIR)

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente