luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăAndrei Caramitru: Putin vă mulțumește, cretinilor!

Andrei Caramitru: Putin vă mulțumește, cretinilor!

Andrei Caramitru îi atacă dur pe ”intelectuali, useriști și hipsterași”, cei care doresc ACUM schimbarea prim-ministrului Ciucă, acuzat de plagiat.

”Mai repet o dată – ca sa fie clar cât de tampiti sunteți mulți aici pe Facebook:

– Biden anunța noaptea asta ca e sigur ca începe războiul in Ucraina – Uk, Canada si SUA trimit arme si muniție cu avioane transportatoare acum in Kiev

– Putin da ultimatumuri care includ România, nu îl interesează doar Ucraina dacă nu ati urmărit măcar așa minimal știrile – ca sa consolideze apărarea pe frontul de est al NATO, Biden si Macron anunța mutarea de trupe permanente ale SUA si Franța in România.

Intelectualitatea de la Bucuresti nu e interesată de asemenea detalii. Are altă grijă.

Cere obsesiv sa cada ACUM guvernul, tot guvernul, sa nu mai poată lua nimeni nici o decizie așa vreo 2 luni pana trece alt guvern prin parlament.

Timing perfect, bravo, Putin vă multumeste – cretinilor. Si acesti intelectuali idioți – vor neaparat ca primul ministru militar (si da – plagiator) sa fie înlocuit cu Ciolacu, ca asta e singura alternativa. Si dacă reușim asta gata ne-am răcorit si am înfrânt.

Ura !!!!Eu nu ma mai mir deloc că bula intelectuala, zona usr-ista, hipsterașii, s-au prăbușit deja in irelevanță. E normal pentru ca sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci.” – a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente