luni, mai 6, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațiePERICOL PUBLIC: Acoperişurile făcute fără autorizaţie, UN DEZASTRU în caz de furtună!...

PERICOL PUBLIC: Acoperişurile făcute fără autorizaţie, UN DEZASTRU în caz de furtună! VIDEO: ravagiile din Hunedoara

Imagini cu pagubele produse la acoperișurile blocurilor din Hunedoara, în urma furtunii de astăzi – 12 iunie 2023, au fost făcute publice de Primăria Hunedoara.

”Vă reamintim că acestea sunt consecinţele acoperişurilor făcute fără proiecte avizate şi fără autorizaţie!” – au declarat reprezentanții Primăriei Hunedoara.

Sursa video: Primăria Hunedoara

”Cea mai mare parte a pagubelor produse în urma furtunii de astăzi este produsă de acoperişuri construite în anii 2000, fără ca acestea să fi fost avizate/autorizate de Primărie. În astfel de situaţii, responsabilitatea juridică le revine proprietarilor de locuinţe din respectivele blocuri.

Angajaţii Primăriei, Poliţiei Locale şi cei ai societăţilor din subordinea Consiliului Local, Salubprest şi Ecoserv, sunt în teren şi vor acţiona pe întreg parcursul zilei pentru diminuarea efectelor furtunii.

Sesizările se preiau la dispeceratul poliţiei locale: 0254.954 (număr scurt, cu tarif normal), 0254.711.959 (număr cu tarif normal), mobil: 0786.911.568” – au comunicat reprezentanții Primăriei Hunedoara.

Foto: Primăria Hunedoara
Foto: Primăria Hunedoara
Foto: Primăria Hunedoara
Foto: Primăria Hunedoara
Foto: Primăria Hunedoara
Sursa video: ISU Hunedora

ACTUALIZARE: URMĂRILE FURTUNII DE MIERCURI, 12 IULIE – Comunicat ISU Hunedoara:

Pentru înlăturarea efectele fenomenelor meteorologice manifestate astăzi, 80 de pompieri din cardul ISU Hunedoara au intervenit cu 9 autospeciale și 10 motoferăstraie în mai multe localități hunedorene.

Până la ora 19:00 au fost semnalate următoarele situații situații de urgență:

  • 10 structuri de acoperiș dislocate de vijelii
  • 14 autovehicule avariate
  • 25 de arbori doborâți
  • DN 66 zona Hațeg și DN 68 zona Sarmisegetusa blocate parțial pentru 30 de minute
  • DJ 705 zona Grădiștea de Munte blocat parțial pentru 40 de minute
  • calea ferată Deva – Hunedoara blocată în zona Cristur de copacii căzuți. Circulația feroviară a fost întrerupta pe relația Simeria Hunedoara. Pentru degajarea arborilor de pe calea ferată a intervenit personalul CFR.
  • În urma vijeliilor și a ploilor torențiale au fost afectate 18 localități, după cum urmează: Hunedoara, Bretea Strei, Hațeg, Cristur, Plopi, Călan, Orăștioara de Sus, Popești, Costești, Bretea Română, Sântuhalm, Simeria, Grădiștea de Munte, Govijdie, Sarmizegetusa, Răcăștia, Zlaști, Orăștie, fiind deopotrivă afectați circa 5.300 de consumatori de energie electrică.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente