test
marți, iunie 18, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTO copilă de 13 ani a fost lovită în cap de un...

O copilă de 13 ani a fost lovită în cap de un acoperiş luat de vânt, pe Bulevardul Decebal din Deva

O fetiță de 13 ani a fost rănită astăzi de o bucată de tablă căzută de acoperişul unui bloc de pe Bulevardul Decebal din Deva – intersecţia cu Bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit polițiștilor, în acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Ce spun poliţiştii: cum s-a produs accidentul

Astăzi, în jurul orei 14:10, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că pe Bulevardul Decebal, din Deva, o bucată de tablă s-ar fi desprins de pe acoperișul unui bloc de locuințe cu 5 etaje, iar în cădere ar fi lovit în zona capului o minoră în vârstă de 13 ani, din Simeria, care se deplasa pe trotuar, în zona blocului respectiv.

Minora a fost transportată la Spitalul Municipal Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit, în cauză, un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta urmând a stabili circumstanțele în care s-a produs fapta – a transmis IPJ Hunedoara.

Medicii de la Ambulanţă au sosit imediat la locul accidentului

”Echipajul sosit la fața locului a găsit victimă conștientă, cooperantă, orientată temporo-spațial, cu o plagă tăiată (aproximativ 4-5 cm) la nivelul arcadei ochiului drept și la nivelul obrazului drept, precum și un hematom în regiunea posterioară a capului.

Pacienta a fost preluată și transportată la UPU Deva, unde momentan este supusă unor investigații pentru a se stabili gravitatea leziunilor”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Blocul este în curs de reabilitare pe fonduri europene

Blocul de locuințe A, unde s-a produs accidentul, este compus din 111 apartamente.

Valoarea proiectului de reabilitare termică a Blocul de locuințe A de pe Bulevardul Iuliu Maniu (intersecţia cu Bulevardul Decebal), pe fonduri europene, este de peste 1 milion de euro, lucrările de creștere a eficienței energetice sunt executate în proporție de 90%, recepția finală a lucrărilor de reabilitare nu a fost efectuată.

Lucrările sunt realizate de o firmă din județul Alba.

Ce spune primarul Devei, Florin Oancea, despre accidentul de astăzi

„Am anunțat colegii din primărie, care s-au ocupat de proiect, să meargă la fața locului, să vadă despre ce este vorba. Am anunțat dirigintele de șantier și am sunat la spital pentru a vedea care este starea fetei. Se vor lua cele mai dure măsuri asupra antreprenorului, dacă se dovedește că din vina lui s-a produs acest accident. Regret foarte mult acest incident, îmi doresc ca fetița să se facă bine și vă asigur că voi lua cele mai dure măsuri față de firma care a efectuat lucrările”, a declarat pentru Știri din Hunedoara primarul Devei, Florin Oancea.

Zona în care s-a produs accidentul de pe Bulevardul Decebal
Bucata de tablă care s-a desprins din acoperişul blocului şi care a rănit-o pe fata de 13 ani.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente