sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEElicopterul SMURD a intervenit pe autostradă la Șoimuș, zona Dealul Liliecilor. Trafic...

Elicopterul SMURD a intervenit pe autostradă la Șoimuș, zona Dealul Liliecilor. Trafic rutier pe o singură bandă spre Deva

Cu puțin timp în urmă. pe autostrada A1, km 371, la șoimuș, în zona Dealul Liliecilor, pe sensul de mers Ilia – Deva, a avut loc un accident rutier. Un autoturism ce avea cuplată o remorcă a acroșat parapetul de siguranță.

În urma impactului, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat cu ambulanța SMURD la UPU Deva pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pompierii Secției Ilia au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

A intervenit și elicopterul SMURD.

Totodată, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri și pentru sablarea carosabilului.

O bandă de circulație este în continuare blocată din cauza răsturnării remorcii.

Traficul rutier se derulează doar pe banda a doua. Se estimează reluarea circulației normale în jurul orei 16.

Ce a aflat poliția, cum s-a întâmplat accidentul

La data de 17 august 2023, în jurul orei 13:20, un bărbat de 65 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism ce tracta o remorcă pe A1, din direcția Holdea-Deva, în apropierea comunei Șoimuș, a pierdut controlul volanului și a acroșat parapetul metalic de protecție al autostrăzii.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului (care era singur în autoturism).

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Sursa: ISU Hunedoara/DRDP Timișoara/IPJ Hunedoara

Foto: DRDP Timișoara
Foto: DRDP Timișoara
Video: ISU Hunedoara
Video: ISU Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente