Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
luni, septembrie 16, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTCE GHINION! Două șoferițe de 19 ani s-au întâlnit la miezul nopții...

CE GHINION! Două șoferițe de 19 ani s-au întâlnit la miezul nopții într-o intersecție din Hunedoara

În noaptea de miercuri spre joi, pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier, produs la intersecția bulevardului Dacia cu strada Avram Iancu din municipiul Hunedoara.

La fața locului, pompierii au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau în total 4 persoane.

O tânără, în vârstă de 19 ani, conducător al unuia dintre autoturisme, a fost găsită încarcerată.

Salvatorii au extras victima în siguranță, i- au acordat primul ajutor medical și ulterior, femeia a fost transportată la spitalul din Hunedoara, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

.

Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri. Pentru misiune a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. (ISU Hunedoara)

Ce au aflat polițiștii. Cum s-a produs accidentul

La data de 29.08.2024, în jurul orei 0:10, o tânără de 19 ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, din municipiul Hunedoara, la intersecția cu bulevardul Dacia, a pătruns în intersecție și nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism condus regulamentar de către o tânără de 19 ani, intrând în coliziune cu acesta, care a ricoșat apoi în semaforul de lângă un parc.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tinerei de 19 ani, care conducea autoturismul regulamentar.

Victima a fost preluată și transportată la spital de către un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente