test
marți, iunie 18, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTBărbat ÎMPUŞCAT ACCIDENTAL la o vânătoare de fazani, lângă Orăștie

Bărbat ÎMPUŞCAT ACCIDENTAL la o vânătoare de fazani, lângă Orăștie

Partidă de vânătoare la fazani încheiată nefericit, pe un teren din zona Beriu, lâgă Orăştie. Un vânător a tras un foc de armă spre un fazan dar l-a rănit accidental pe un alt participant la vânătoare, cauzându-i plăgi prin împușcare cu alice la nivelul brațului, a umărului drept și a feței.

În data de 28 ianuarie 2023, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că, în cadrul unei acțiuni de vânătoare organizată pe fondul de vânătoare Beriu, ar fi fost rănit prin împușcare un membru vânător participant.

Echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara și ai Serviciului Criminalistic a demarat imediat cercetări la faţa locului.

Ce au descoperit poliţiştii, cum a fost împuşcat vânătorul

Anchetatorii au stabilit faptul că vânătoarea a fost organizată în baza unei autorizații emise pentru recoltarea de fazani, vulpi și șacali. La partida de vânătoare au participat 13 membri vânători și un candidat.

La un moment dat, unul dintre vânătorii participanți, un bărbat în vârstă de 47 de ani, la vederea unui fazan, a efectuat un foc de armă cu arma deținută legal, ocazie cu care l-a rănit în mod accidental prin împușcare pe un alt participant la vânătoare, cauzându-i plăgi prin împușcare cu alice la nivelul brațului, a umărului drept și a feței.

Bărbatul rănit, în vârstă de 49 de ani, din Orăştie, a fost transportat la Spitalul Municipal Orăștie și, ulterior, la Spitalul Judeţean din Deva, aflandu-se în stare conștientă și stabilă.

Cu ocazia cercetărilor la fața locului, au fost prelvate probe materiale și a fost ridicată arma și muniția persoanei care a efectuat focul de armă ce a condus la rănirea bărbatului de 49 de ani.

În cauză,  poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente