luni, mai 13, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEMotociclist rănit grav după ce a încercat să evite un accident cu...

Motociclist rănit grav după ce a încercat să evite un accident cu o mașină care i-a tăiat calea – VIDEO

Un tânăr de 28 de ani a ajuns la spital, marți, după ce a intrat cu motorul într-un indicator de pe marginea șoselei, pe DN 66, pe raza localității Bănița din județul Hunedoara.

Motociclistul a încercat să evite impactul cu o mașină care a ieșit în șosea și i-a tăiat calea. A virat dreapta și a lovit indicatorul de „ieșire din localitate”.

”La data de 22 august 2023, în jurul orei 11:45, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată despre faptul că pe D.N. 66, în localitatea Bănița, a avut loc un accident rutier.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, în urma verificărilor preliminare, a constatat că un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Bănița, aflat la volanul unui autoturism, s-a pus în mișcare de pe o proprietate alăturată DN66, a pătruns și a continuat deplasarea pe DN 66, pe sensul de mers Petroșani-Hațeg, moment în care un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Petroșani care conducea o motocicletă pe același sens de mers, pentru a evita impactul, a virat dreapta și a lovit indicatorul de orientare „ieșire din localitate”.

În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului de 28 de ani, care se afla singur pe motocicletă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.” – a transmis IPJ Hunedoara

Sursa video: Facebook/Daniel Jack Novacesc
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente