luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăJudețul Hunedoara are un nou SUBPREFECT. Prefectura nu e sigură dacă îl...

Județul Hunedoara are un nou SUBPREFECT. Prefectura nu e sigură dacă îl cheamă Gheorghe sau Constantin

Instituția Prefectului – Județul Hunedoara a comunicat, vineri la prânz, că al doilea subprefect a depus astăzi jurământul. În comunicatul instituței, noul subprefect începe ca Gheorghe Fulga, pentru a ajunge, în final, să se numească Constantin Fulga.

Comunicatul Instituției Prefectului – Județul Hunedoara

”Cel de-al doilea subprefect al județului Hunedoara a depus astăzi jurământul

Gheorghe Fulga a depus astăzi jurământul de subprefect al județului Hunedoara.

La ceremonia de învestire în funcție și depunere a jurământului, din partea Ministerului Afacerilor Interne au participat, în regim videoconferință, Secretarul de Stat Aneta Matei și Teodor Iulian Gheorghe, Directorul General al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului.

La depunerea jurământului au fost prezenți subprefectul Lorincz Szell, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, conducătorii structurilor teritoriale hunedorene ale Ministerului Afacerilor Interne, șefii serviciilor publice deconcentrate din județul Hunedoara și șefii structurilor de specialitate din cadrul Instituției Prefectului – Județul Hunedoara.

Constantin Fulga are 64 de ani, a ocupat timp de mai mulți ani funcția de director în cadrul unei firme private și este cadru militar în rezervă.” – a comunicat Instituția Prefectului – Județul Hunedoara, pe pagina oficială a instituției.

Constantin (sau Gheorghe) Fulga depunând jurământul de subprefect – vineri, 6 octombrie 2023. Foto: Facebook/Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara

ACTUALIZARE: Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara a editat, ulterior, comunicatul de pe pagina oficială de Facebook a instituţiei. Conform comunicatului modificat, noul subprefect se numeşte CONSTANTIN Fulga.

…….

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.
NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio instituție sau autoritate a statului român.
NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.
Contact us: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente