duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieA fost declarată STAREA DE URGENȚĂ în Orașul Simeria

A fost declarată STAREA DE URGENȚĂ în Orașul Simeria

Hotărârea a fost luată în această seară de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Simeria, ca urmare a sistării furnizării apei potabile în oraş, începând cu data de 30.03.2022, de către SC APAPROD SA Deva

Primarul oraşului Simeria, Iulius Bedea, a adus la cunoştinţa locuitorilor această hotărâre astăzi, la ora 22:00, printr-o postare pe Facebook, pe care o redăm integral:

Dragi Simerieni,

Începând de astăzi, 31 martie 2022, ora 19:00 a fost declarată STAREA DE URGENȚĂ în Orașul Simeria prin Hotărârea Comitetului pentru Situații de Urgență UAT Simeria nr. 2/31.03.2022 ca urmare a sistării furnizării apei potabile începând cu data de 30.03.2022 conform adresei SC APAPROD SA Deva nr. 209/29.03.2022 înregistrată la Primăria Orasului Simeria cu nr. 4490/29.03.2022.

Prin această Hotărâre a fost solicitată RELUAREA DE ÎNDATĂ a furnizării apei potabile în Orașul Simeria la toate punctele de consum debranșate conform adresei SC APAPROD SA Deva.

NELUAREA DE ÎNDATĂ A MĂSURILOR DIN PREZENTA HOTĂRÂRE ARE REPERCURSIUNI ASUPRA STĂRII DE SĂNĂTATE A ORAȘULUI SIMERIA, PRECUM ȘI FAVORIZAREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-COV-2 PE FONDUL CREȘTERII NUMĂRULUI DE CAZURI DE COVID-19.

Prezenta Hotărâre a CLSU Simeria a fost comunicată astăzi către: CJSU- ISU Hunedoara, DSP Hunedoara, DSV Hunedoara, Instituţia Prefectului Hunedoara, Consiliului Județean Hunedoara, SC APAPROD SA Deva și ADI AQUA PREST.

Am convingerea că instituțiile abilitate vor lua urgent măsurile necesare pentru rezolvarea acestei situații.

Iulius Gelu BEDEA

Primarul Orașului Simeria

Președinte Comitetul Local pentru Situații de Urgență Simeria

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente