Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
duminică, septembrie 8, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTACCIDENT MORTAL pe autostrada A1 la Lăpugiu, judeţul Hunedoara

ACCIDENT MORTAL pe autostrada A1 la Lăpugiu, judeţul Hunedoara

Un microbuz a acroșat parapetul marginal, pe autostrada A1 și s-a răsturnat. O persoană a decedat, trei sunt rănite.

Traficul este restricţionat, pe banda a 2-a, pe autostrada A1, în urma unui accident care a avut loc, sâmbătă după-amiază, la km 404 (Lăpugiu de Jos, jud. Hunedoara), sensul de mers Deva – Timișoara.

Se estimează reluarea traficului normal până la ora 17.

Sursa: DRDP Timişoara

Microbuzul este înmatriculat în Argeş.

Comunicat ISU Hunedoara:

Secția de Pompieri Ilia și Garda de Intervenție Dobra au intervenit în urmă cu puțin timp cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, pentru gestionarea unei situații de urgență provocate de un accident rutier, care a avut loc pe A1, sens Deva – Timișoara, km. 404.

Echipajele operative ajunse la locul solicitării au constat faptul că în urma evenimentului în care a fost implicat un microbuz, care s-a izbit puternic de parapet, un bărbat a suferit traumatisme incompatibile cu viața, iar alți doi adulți (un bărbat și o femeie) și un minor, în vârstă de 5 ani au fost răniți.

Echipajele de prim ajutor au acordat răniților asistență medicală de specialitate la fața locului, ulterior aceștia fiind transportați la spitalul din Deva.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente