Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
duminică, septembrie 8, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTINUNDAȚII pe DN 7, între Orăștie și Aurel Vlaicu. Râul Romos s-a...

INUNDAȚII pe DN 7, între Orăștie și Aurel Vlaicu. Râul Romos s-a revărsat, traficul se desfășoară cu dificultate

O porțiune de 2 km din DN7, între Orăștie și Aurel Vlaicu, a fost inundată, în urma precipitațiilor abundente. Coborârea de pe autostrada A1, în zona localității Geoagiu a fost închisă de autorități.

Marți, 13 februarie 2024, în jurul 08:30, la km 357, intersecția DN 7 cu breteaua de urcare pe A1, în urma unor ploi abundente, râul Romos s-a revărsat pe o porțiune de aproximativ 2 km.

În zona afectată de revărsarea apelor, traficul rutier este dirijat de polițiști. Foto: ISU Hunedoara

La această oră traficul rutier este restricționat și se desfășoară alternativ pe un singur sens, urmând a fi reluat în jurul orei 16:00.

Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a dispus închiderea coborârii de pe autostrada A1, în zona localității Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7.

Zona Haltei Geoagiu, pe DN7, a fost inundată. Foto: ISU Hunedoara

ACTUALIZARE: Urmare la revărsarea râului Romos pe DN 7, la intersecția cu breteaua de coborâre de pe autostrada A1, sensul de mers Sebeș -Deva, traficul rutier este restricționat pe banda de coborâre, circulația desfășurându-se la această oră alternativ.

VIDEO: ISU Hunedoara

La fața locului se află polițiștii rutieri care dirijează traficul rutier și reprezentanții ISU Hunedoara. (ISU Hunedoara, IPJ Hunedoara)

VIDEO: ISU Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente