luni, mai 6, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEPAS CU PAS, conform planului: Senatorul Vasilică Potecă a trecut de la...

PAS CU PAS, conform planului: Senatorul Vasilică Potecă a trecut de la PNL la AUR. VIDEO cu momentul anunțului

În ședința Senatului României de marți, 5 septembrie, senatorul de Hunedoara Vasilică Potecă și-a anunțat demisia din PNL și afilierea la grupul parlamentar AUR din Senat.

VIDEO cu momentul în care senatorul Vasilică Potecă își anunță demisia din PNL și afilierea la AUR.

”Îmi face mare plăcere să…și, în același timp, o mare neplăcere să fiu astăzi aici, pentru un lucru pe care, după 20 de ani de Partid Național Liberal, nu m-am gândit că o să-l anunț.” (…)

”Aceasta este viața, dacă Partidul Național Liberal nu știe să-și trateze oamenii, atunci și oamenii se duc. De astăzi, cu mulțumirile mele exprese președintelui partidului și domnului Claudiu Târziu, a grupului AUR, voi fi afiliat acestui grup.” – a declarat Vasilică Potecă în plenul Senatului.

Pas cu pas se realizează PLANUL AUTOBUZUL

Mișcarea senatorului Vasilică Potecă (fost liberal) este parte dintr-un proiect mai amplu de coagulare politică în județul Hunedoara și se face, pas cu pas, conform planului AUTOBUZUL, după cum NewsHD.ro a anunțat, în premieră, AICI.

Până la ora redactării acestui material, conducerea PNL filiala Hunedoara nu a prezentat niciun punct de vedere referitor la demisia senatorului Vasilică Potecă din partid.

Organizația județeană PNL avea, până ieri, trei parlamentari: o deputată (președinta filialei județene, Vetuța Stănescu) și doi senatori (Vasilică Potecă și Lucica Dina Muntean). Acum mai are o deputată şi o senatoare.

VEZI CARE ESTE PLANUL:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente