luni, mai 6, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEA început ACŢIUNEA AUTOBUZUL: Senatorul Vasilică Potecă a demisionat din PNL. Vezi...

A început ACŢIUNEA AUTOBUZUL: Senatorul Vasilică Potecă a demisionat din PNL. Vezi URMĂTOAREA MIŞCARE

Senatorul PNL de Hunedoara Vasilica Potecă a anunțat luni, la Antena 3, că a demisionat din partid.

„Am plecat din PNL pentru că exista o dispută mai veche legată de filiala Hunedoara, am apelat la conducere să faca ordine, dar nu s-a rezolvat. A doua mare problemă este legată de taxe şi impozite, am spus că nu pot vota (pentru creşterea lor – n.n.) pentru că aşa ne-am angajat şi aşa au sunat toate programele de guvernare. Sunt convins că vor exista mulţi senatori şi deputaţi care se vor opune acestui pachet de măsuri”, a declarat senatorul Vasilică Potecă.

După cum NewsHD a anticipat, în editorialul Autobuzul cu pui fripţi:

Unul dintre politicienii pricepuţi, senator, va fi dat afară din istoricul partid, zilele următoare, sau va demisiona cu scandal şi îşi va depune imediat adeziunea la AUR. E prieten bun cu copreşedintele naţional, intră direct în pită, fără probleme, pe un post important în organizaţia judeţeană AUR, impus de la centru. Tovarăşul lui de drum lung, fost deputat, e deja acolo, membru AUR cu acte în regulă. Aduce şi alţi oameni cu el, îi înscrie în AUR.

DOI PRIETENI: senatorul AUR Claudiu Târziu și senatorul PNL (la acea dată) Vasilică Potecă, împreună într-o vizită oficială în Spania, în aprilie 2023, în calitate de președinte și, respectiv, vicepreședinte al Comisiei Românilor de Pretutindeni din Senat. Foto: Facebook/Vasilică Potecă

Așadar județul Hunedoara va avea, probabil, un nou parlamentar AUR, pe senatorul Vasilică Potecă, după deputata Anamaria Gavrilă care, însă, a demisionat din partidul extremist la scurt timp după câștigarea mandatului.

Actuala conducere a AUR Hunedoara, preşedintele filialei şi cel care se visează primar al Devei, vor fi debarcaţi fără milă. Aproape că mă înduioşează naivitatea lor. După ce au tras din greu, cum au ştiut ei, vai de capul lor, vor fi îndepărtaţi de la butoane de cei mai tari politicieni din orăşel.

Cum se face treaba? Cum unii dintre ei au mai făcut.

CITEȘTE CARE ESTE PLANUL CEL MARE:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente