luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTUrmărit de Poliție, a abandonat mașina și aproape scăpase DAR UN DETALIU...

Urmărit de Poliție, a abandonat mașina și aproape scăpase DAR UN DETALIU INCREDIBIL l-a dat de gol

Luni seara, în Petroșani, un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor și a început o urmărire ca în filme, cu sirene și girofaruri, pe străzile din oraș.

După câteva minute, șoferul a abandonat autoturismul și a încercat să fugă printre blocuri, dar a fost prins de polițiști. A încercat să nege că el era cel urmărit, dar un detaliu l-a dat de gol: avea supra sa CHEIA AUTOTURISMULUI abandonat. Așa că a trebuit să recunoască faptul că el a condus mașina, deși nu are permis de conducere.

Nu a oprit la semnalul polițiștilor. Începe urmărirea cu mașini

În data de 26 februarie 2024, în jurul orei 19:00, polițiștii Biroului Rutier Petroșani au executat semnalul de oprire a unui autoturism care circula pe raza municipiului Petroșani.

Din cauza faptului că cel aflat la volanul autoturismului nu o oprit la semnalul polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei.

Urmărit cu girofaruri și sirene, a abandonat mașina pe strada Sirenei

Autoturismul a fost găsit abandonat pe strada Sirenei, din Petroșani, iar conducătorul autoturismului, un bărbat de 31 de ani, din Petroșani, a fost identificat în apropierea autoturismului, fiind găsită asupra sa și cheia care acționează motorul mașinii, acesta recunoscând că a condus autoturismul, deși nu deține permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat alcooltest și drugtest, rezultatul fiind negativ la ambele teste. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente