test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTCe cară omul în bagaj: pe soră-sa! Și-a ascuns sora de 20...

Ce cară omul în bagaj: pe soră-sa! Și-a ascuns sora de 20 de ani ÎN SACOȘĂ ca să o treacă granița

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat o femeie din Siria care a încercat să treacă în mod fraudulos frontiera de stat, ascunsă în bagajul fratelui ei, cetățean german.

Neamțul din tren mergea la Budapesta cu o geantă mare

În data de 04.02.2024, în jurul orei 05:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, în trenul care circulă pe relația București Nord – Budapesta, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean german, având asupra sa un bagaj și o geantă voluminoasă.

SURPRIZĂ: Sora din sacoșă

În urma controlulului fizic a fost descoperită, în interiorul genții, o persoană de sex feminin.

Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției pentru efectuarea unor verificări suplimentare, în cadrul cărora a fost stabilit faptul că sunt frați. De asemenea, au recurs la această metodă întrucât tânăra, în vârstă de 20 de ani, dorea să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei.

Cercetați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat (sora) și complicitate la această infracțiune (fratele)

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru tânăra descoperită în bagaj și complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru fratele acesteia, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun. (Poliția de Frontieră Română)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente