joi, mai 2, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTUn bărbat a murit intoxicat cu gaze în rezervorul pe care îl...

Un bărbat a murit intoxicat cu gaze în rezervorul pe care îl curăța. Pompierii nu l-au mai putut salva

Un bărbat în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața, sâmbătă, după ce s-a intoxicat cu gaze într-un rezervor pe care îl curăța, la Mintia. Colegul lui de muncă, în vârstă de 22 de ani, a reușit să se salveze la timp.

Apel de urgență la 112, sâmbătă după-amiaza

Sâmbătă după-amiază, pompierii Detașamentului Deva s-au deplasat de urgență în localitatea Mintia, comuna Vețel, pentru a interveni la un caz de intoxicare în urma căreia au rezultat 2 victime care executau lucrări de dezinfectare a unui bazin aparținând unei societăți comerciale din localitate.

Ce au găsit pompierii la locul accidentului

La fața locului, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de 22 de ani, care se afla lângă bazin, era conștient dar acuza o stare de rău.

Echipele medicale au preluat victima, iar echipajul de salvare a continuat intervenția.

Pompierii, cu măști de gaze, au coborât în bazin dar a fost prea târziu

Doi pompieri au coborât în bazinul adânc de aproximativ 2 metri și au extras cea de-a doua persoană care căzuse în interior.

Din păcate, pentru aceasta, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, medicul S.A.J. declarînd decesul.

Bărbatul de 22 de ani intoxicat cu gaze a ajuns la Urgențe

Bărbatul în vârstă de 22 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Deva, pentru investigații suplimentare și acordarea asistenței medicale de specialitate.

Pentru misiune au fost alocate o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au fost trimise și 2 ambulanțe ale S.A.J. Hunedoara. Foto: ISU Hunedoara

Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de organele abilitate, inclusiv de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara. (ISU Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente