joi, octombrie 24, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTSIMERIA: TAMPONARE ÎN LANȚ cu 4 mașini pe autostrada A1, sensul Deva-Sibiu

SIMERIA: TAMPONARE ÎN LANȚ cu 4 mașini pe autostrada A1, sensul Deva-Sibiu

În urmă cu puțin timp, pompierii Detașamentului Deva au fost solicitați să intervină pe autostrada A1, km. 358, în zona localității Simeria, pe sensul de mers Deva – Sibiu, unde a avut loc un accident rutier.

La fața locului, pompierii au constatat faptul că, în accident au fost implicate 4 autoturisme, în care se aflau în total, 7 persoane.

Foto: DRDP Timișoara

În urma evenimentului, o femeie, în vârstă de 76 de ani, a fost extrasă în siguranță de către salvatori, din autoturismul în care se afla. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului și ulterior a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Deva.

VIDEO: ISU Hunedoara

Celelalte persoane nu au necesitat asistență medicală.

De urgență, pentru aceasta misiune au fost alocate o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri.

Traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă de circulație. (ISU Hunedoara)

Ce au aflat polițiștii. Cum s-a produs accidentul

La data de 24 octombrie 2024, ora 10:30, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada Râmnicu Vâlcea–Deva au sesizaţi despre faptul că pe autostrada A1, la km 358, pe sensul Holdea-Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 75 de ani, din Deva, care conducea un autoturism pe autostrada A1, din direcția Holdea-Sibiu, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul din fața sa, condus de o femeie de 43 de ani, din Timișoara, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 52 de ani, din Arad, care, la rândul lui, a lovit autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 43 de ani, din Timișoara.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei de 76 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 75 de ani, care a fost transportată la o unitate medicală din Deva, pentru investigații medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente