sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăPrimarul Florin Oancea: ”Trompetă și Claxon. Doi scandalagii AUR care s-au umplut...

Primarul Florin Oancea: ”Trompetă și Claxon. Doi scandalagii AUR care s-au umplut de ridicol”

Primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, a decis să le dea o replică dură celor doi consilieri locali AUR, Barstan Tiberiu și Mane Marius, ca răspuns la postările acestora de pe rețelele de socializare.

Cei doi sunt acuzați de primarul Devei că în cei trei ani și jumătate de când sunt în Consiliul Local Deva nu fac decât scandal, fără nicio contribuție constructivă la dezvoltarea orașului.

Acum, cu apropierea alegerilor, cei doi au umplut rețelele de socializare cu ”mizerii, minciuni, dezinformări, atacuri la persoană, manipulări etc” – după cum scrie primarul Florin Oancea.

Ce le-a răspuns primarului Devei, Nicolae-Florin Oancea, celor doi scandalagii de la AUR

Încă un scandal ieftin marca AUR Deva!!!

Am spus de la începutul acestui mandat de primar al Devei că în Consiliul Local facem administrație pentru cetățeni, nu politică.

Din 21 de consilieri locali, 19 au înțeles acest lucru și au lucrat, timp de aproape 4 ani, în folosul devenilor. Cu ajutorul lor am adoptat în acest mandat, până astăzi, 1.880 de Hotărâri de Consiliul Local (HCL).

Lor, celor 19 consilieri care au înțeles să-și facă datoria pentru dezvoltarea orașului, le mulțumesc acum și aici, în numele cetățenilor Devei.

Așa am putut să punem în practică toate proiectele pe care le-am inițiat în acest mandat, în valoare totală (până astăzi) de peste 121 Milioane de euro din fonduri europene nerambursabile și de peste 27,5 Milioane de euro din fonduri guvernamentale, bugetul local și împrumuturi.

Asta înseamnă aproape 150 de Milioane de euro în acest mandat de primar, în 3 ani și jumătate!

O sumă pe care niciodată până acum, de când există, Deva nu a atras-o pentru dezvoltare!

Vreau doar să reamintesc, în trecere, că atunci când am preluat postul de primar, în decembrie 2017, Primăria Deva avea datorii uriașe și ZERO PROIECTE!

Așa am modernizat Deva și așa continuăm să o facem.

Dar doi consilieri din cei 21 din Consiliul Local Deva au ales să facă doar scandal. E dreptul lor. Atât au înțeles ei că trebuie să facă pentru deveni: scandal.

Reprezentanții partidului extremist nu au venit, în 3 ani și jumătate, cu nicio inițiativă constructivă, benefică pentru deveni. Nicio idee. Doar scandal și circ ieftin. Trompetă și claxon.

Când e să voteze un proiect de hotărâre pentru dezvoltarea orașului, ei SE ABȚIN. Nu votează ”pentru”, ca să arate lumii că sunt în opoziție, dar nu votează nici ”împotrivă”, ca să nu vadă devenii cine pune frână. Ei SE ABȚIN, pentru că sunt curajoși!

Apoi vitejii fug în fața Primăriei și fac live-uri pe Facebook.

Așa își imaginează ei că se administrează un municipiu.

În mod normal, nu le-aș fi răspuns.

La ce audiență au, intrând cu ei în dispută nu fac altceva decât să îi ridic de la subsol pe scenă, în lumina reflectoarelor și în ochii publicului. Aceasta este o chestiune elementară de comunicare.

Și nici nu le-aș fi răspuns dacă, prin mizeriile pe care le scriu zilnic pe rețelele de socializare, minciuni, dezinformări, atacuri la persoană, manipulări etc – nu ar fi denigrat munca tuturor colegilor mei din Primăria Municipiului Deva și buna-credință a celorlalți 19 consilieri din Consiliul Local Deva.

După ce NU au votat bugetul Devei, încercând să blocheze TOATE proiectele în derulare și pregătire, cei doi scandalagii s-au umplut de ridicol pe rețelele de socializare.

Da, Barstan Tiberiu și Mane Marius, de la partidul de scandalagii AUR, despre voi doi este vorba!

Vă liniștesc pe această cale: specialiștii concernului STRABAG, care construiesc unele dintre cele mai mari proiecte de infrastructură din Europa, știu să asfalteze bulevardele Decebal și 22 Decembrie din Deva și fără consultanța voastră ”prețioasă”.  

Încercând să câștigați niște voturi, nu faceți altceva decât să demonstrați ce haos ați provoca dacă orașul ar ajunge, Doamne ferește, pe mâna unuia ca voi.

Și acum puteți să-mi mulțumiți că v-am scos din anonimat și v-am făcut vedete pentru o zi.

Dar vă rog să-mi mulțumiți într-un singur fel: făcându-vă datoria față de deveni. Mai aveți două luni și jumătate să faceți treaba asta. Atât.” – a scris Nicolae-Florin Oancea, primarul municipiului Deva, pe pagina sa oficială de Facebook.

Foto: Facebook/Florin Oancea
Foto: Facebook/Florin Oancea
Foto: Facebook/Florin Oancea
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente