marți, mai 28, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTTRAGEDIE la Certeju de Sus: Bărbat ÎMPUȘCAT ÎN INIMĂ cu arma de...

TRAGEDIE la Certeju de Sus: Bărbat ÎMPUȘCAT ÎN INIMĂ cu arma de vânătoare. A murit pe loc!

Accident mortal la o partidă de vânătoare desfășurată în zona Boholt. Un bărbat de 44 de ani, paznic de vânătoare, a fost împușcat de la mică distanță, în zona inimii, de către un vânător de 34 de ani, din Certeju de Sus, aflat împreună cu tatăl său la partida de vânătoare. Tatăl a fost cel care a sunat la 112.

Poliția comunică:

La data de 02 mai 2024, în jurul orei 21:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Certejul de Sus, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare organizată în baza unei autorizații legal emise pe raza localității Boholt, comuna Șoimuș, împreună cu alte persoane, fiului său în vârstă de 34 ani i s-ar fi descărcat accidental arma de vânătoare lovind mortal în zona pieptului un bărbat în vârstă de 44 ani, participant la vânătoare.

Din primele verificări s-a stabilit că vânătoarea se desfășura în baza unei autorizații legal emise.

Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și în acest caz, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă. (IPJ Hunedoara)

Mesaj transmis de primarul comunei Șoimuș, Mihai Gabriel Irimie, despre bărbatul împușcat la vânătoare:

Sursa: Facebook/Mihai Gabriel Irimie
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente