test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTTÂLHARI care acționau pe străzile din Deva, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti

TÂLHARI care acționau pe străzile din Deva, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti

La data de 11 octombrie 2022, în jurul orei 11:20, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 42 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața unui bar din municipiul Deva, a fost agresat fizic de doi bărbaţi necunoscuţi, iar unul dintre aceştia i-ar fi sustras din buzunarul jachetei 300 de lei.

În cauză, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi au organizat, în cursul aceleiaşi zile, o acțiune în urma căreia au depistat doi bărbaţi, în vârstă de  30 şi de 31 de ani, ambii din Deva, cu privire la care efectuează cercetări cu privire la infracţiunea reclamată.

Faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 de ore. Aceştia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

……………………….

La data de 11 octombrie 2022, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat  în vârstă de 56 de ani cu privire la faptul că, în seara zilei de 10 octombrie 2022, în jurul orei 21:00, în timp ce se deplasa pe o stradă din Deva, doi bărbaţi necunoscuţi l-au deposedat prin violență de telefonul mobil.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune ce a avut ca rezultat depistarea și reținerea, pe o durată de 24 ore, a celor bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată reclamate.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 43 şi de 47 de ani, ambii din Deva au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor preventive prevăzute de lege.

Sursa: IPJ Hunedoara

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente