sâmbătă, mai 11, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieSENZAŢIONAL: Cum arată o şcoală comunală din judeţul Ialomiţa - GALERIE FOTO

SENZAŢIONAL: Cum arată o şcoală comunală din judeţul Ialomiţa – GALERIE FOTO

Comuna Perieţi, din judeţul Ialomiţa, numără în jur de 3.500 de locuitori dar se poate lăuda, din această toamnă, cu una dintre cele mai moderne şcoli gimnaziale din România, la întrecere cu oraşele mari ale ţării.

„Cred cu tărie că locul în care ne petrecem cel mai mult timp din zi trebuie să fie unul cald, vesel, creativ și să contribuie, astfel, la starea noastră de bine. Mulțumesc intregii echipe magice pentru că astăzi pot să vă împărtășesc câteva imagini, rezultat al unui impresionant volum de muncă! Mulțumesc tuturor celor implicați pentru susținere!

Ne revedem luni, 5 septembrie, cu porțile larg deschise pentru copii, părinți și bunici!” – a scris profesoara Cristina Costea, pe pagina de Facebook a Şcolii Gimnaziale Perieţi Ialomiţa.

P.S. Aș vrea ca la final, elevii mei să știe că mi-a păsat de ei! – a adăugat, în finalul postării sale, profesoara Corina Costea.

În această şcoală vor învăţa aproximativ 200 de elevi. Banii pentru modernizarea şcolii au fost obţinuţi prin darea în arendă, de către Primărie, a unui teren care a fost donat comunităţii locale de un medic fără urmaşi.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente