test
sâmbătă, iunie 15, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăSenatorul PNL Vasilică Potecă, necruțător cu propriul partid: ”Va veni vremea aia...

Senatorul PNL Vasilică Potecă, necruțător cu propriul partid: ”Va veni vremea aia când ne va fugări lumea pe stradă”

Într-o declarație pentru publicația Gazeta de Dimineață, senatorul PNL Vasilică Potecă face o analiză foarte dură a situației politice actuale și nu menajează deloc propriul partid.

”Sunt nervos, da, că sunt om și eu. Până unde putem merge doar în gândirea asta că ne strângem la partid, dăm oameni afară din serviciu, îi numim pe ai noștri și apoi ce facem? Va veni vremea aia când ne va fugări lumea pe stradă.

Și să vezi când o să stăm în fața urnelor și dintr-o mie de voturi vom găsi unul al nostru.

Și-atunci o să spunem: Aoleu, nu ne-au votat oamenii. De ce nu ne-au votat? Ce drăguți eram noi pe stradă când dădeam mărțișoare și flori. Că parcă dădeam din banii noștri care au crescut în curte.

Astea sunt poveștile, nu are rost să le mai ducem…. Asta se întâmplă. Zi de zi, zi de zi… Lumea a început să râdă: ”Bă, mai mâncați multe gogoși? Lăsați-o naibii, mai aveți vreo idee? Faceți ceva?!”, a declarat Vasilică Potecă, senator PNL de Hunedoara, pentru gddhd.ro

”În momentul când oamenii nu te mai înjură, nu mai vorbesc și-ți zâmbesc binevoitor, atunci să știi că deja ești mort (politic – n.r.). Iar noi suntem în faza în care nici măcar nu ne mai înjură oamenii, decât așa, accidental. E ca și cum: ”cu ăștia nu avem ce vorbi”, înțelegi? De asta mă tem cel mai tare. Eu nu mă tem de înjurătură, de schimbul de idei, ci de indiferență”, explică Vasilică Potecă peisajul politic hunedorean.

Citiți interviul integral în Gazeta de Dimineață.

CITEŞTE ŞI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente