vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieSecția Spitalizare de Zi de la Spitalul Județean de Urgență Deva a...

Secția Spitalizare de Zi de la Spitalul Județean de Urgență Deva a fost finalizată

În timp record, în numai șase luni, a fost finalizată construcția Secției Spitalizare de Zi la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva.

În prima etapă, în clădire va funcționa Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a SJU Deva.

În spațiul actual al UPU Deva se va derula un proiect finanțat din fonduri europene nerambursabile care prevede modernizarea și extinderea sa, astfel încât peste un an va funcționa o Unitate de Primiri Urgență de top la spitalul din Deva.

Anunțul a fost făcut, vineri, de Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara, prezent la inaugurarea noii secții a Spitalului Județean de Urgență Deva:

”A fost mai întâi o promisiune pe care mi-am făcut-o mie, aceea de a oferi servicii de calitate tuturor celor care vin să se trateze la Spitalul Județean de Urgență Deva. Pacienții care vin pentru investigații de rutină au nevoie de un spațiu decent, în care să își aștepte rezultatele la analize sau la alte investigații specifice, fără să mai fie nevoiți să stea afară în soare, frig sau vânt.

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara, la inaugurarea noii secții de Spitalizare de Zi a Spitalului Județean de Urgență Deva

Am înaintat consilierilor județeni propunerea de construire a noii secții, am găsit amplasamentul potrivit, am alocat fondurile necesare și, iată, după șase luni, secția este finalizată.

Îmi doresc ca spitalul din Deva să devină un spital etalon. Avem aici medici foarte buni, cărora trebuie să le oferim toate condițiile de desfășurare a activității. Desigur, avem pretenția să performeze și să se ocupe de pacienți fără niciun fel de sincope. Îmi doresc ca pacienții care se adresează spitalului din Deva să poată pleca acasă mulțumiți de condițiile de îngrijire pe care le-au găsit aici și de tratamentul primit.– a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva este o instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Hunedoara.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente