duminică, mai 5, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieSCANDAL PENAL la Simeria! Primarul a confiscat computerul unui angajat şi a...

SCANDAL PENAL la Simeria! Primarul a confiscat computerul unui angajat şi a cotrobăit în el. Ce a găsit e uimitor

Scandalul de la Primăria Simeria continuă cu un nou episod, de această dată finalizat cu o plângere penală. Primarul a confiscat computerul unui angajat şi a găsit în el documente de partid, aşa că i-a făcut plângere penală pentru că a folosit dotările instituţiei în scopuri politice.

I-a confiscat computerul angajatului Primăriei

Săptămâna trecută, primarul Iulius Bedea a refuzat să semneze statele de plată ale tuturor angajaţilor Primăriei, pe motiv că unii dintre ei nu-şi îndeplinesc atribuţiile de serviciu. Asăzi, primarul Bedea a dispus confiscarea computerului de serviciu al unui angajat şi a găsit printre fişiere documente legate de activitatea de partid a acestuia. Angajatul se numeşte Eduard Felciuc şi este secretarul executiv judeţean al partidului AUR. Primarul (PSD) îl acuză pe acesta că „a folosit Primăria Oarşului Simeria şi dotările instituţiei în scopuri politice” şi i-a făcut plângere penală angajatului Primăriei.

Ce acuzaţii a lansat primarul Simeriei pe Facebook

”Afirmațiile mele cu privire la faptul că unii dintre angajați nu se achită de sarcinile de serviciu invocând tot felul de motive sau au alte preocupări decât cele ce țin de fișa postului, sunt confirmate și astăzi.

În această dimineață în urma unei verificări efectuate de dl. Secretar General al Orașului Simeria, alături de alți doi angajați ce a vizat calculatorul de serviciu al angajatului Eduard Felciuc, s-a constatat că acesta avea stocate în calculator informații legate de activitatea sa politică în cadrul partidului AUR Hunedoara.

Verifcarea a venit ca urmare a faptului că domnului Eduard Felciuc i-au fost delegate alte sarcini (în special activități de monitorizare și supraveghere a platformei temporare de depozitare a deșeurilor), astfel că a trebuit să predea calculatorul. Pentru că a precizat că în calculatorul instituției pe care îl avea pus la dispoziție de către primărie se află CV-ul său și nu dorea ca la datele personale din CV să aibă acces alte persoane, am solicitat unei comisii să verifice acest lucru și să-i șteargă CV-ul din datele calculatorului.

Surpriza a fost că respectiva comisie a constatat că în calculatorul de serviciu, domnul Eduard Felciuc, secretar executiv al partidului AUR avea tot felul de documente cu caracter politic. În aceste condiții nu pot decât să trag concluzia că de fapt, domnul Eduard Felciuc angajat al Primăriei Simeria se ocupa în timpul serviciului de problemele partidului în care activează.

Atașat, în fotografii, vă prezint câteva din documentele cu caracter politic găsite în calculatorul instituției conform raportului întocmit de comisie.

Pentru a nu fi nici un dubiu, procesul verbal de constatare împreună cu toate documentele identificate pe calculatorul d-lui Eduard Felciuc, au fost semnate de către secretarul general al Orașului Simeria alături de alți doi angajați ai instituției.

În urma celor constatate voi face o plângere penală d-lui Eduard Felciuc, angajatul instituţiei noastre pentru că a folosit Primăria Oraşului Simeria şi dotările instituţiei în scopuri politice. De asemenea voi acţiona în consecinţă şi voi sesiza instituţile abilitate.” a scris primarul oraşului Simeria, Iulius BEDEA, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, primaul a făcut publice câteva dintre documentele găsite în computerul de serviciu al angajatului Primăriei – vezi galeria foto:

.

CITEŞTE ce s-a întâmplat săptămâna trecută, VINERI, la Simeria:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente