joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăSCANDAL cât casa în PSD. Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu, cere EXCLUDEREA vicepreședintelui...

SCANDAL cât casa în PSD. Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu, cere EXCLUDEREA vicepreședintelui CJ, Ion Bădin

Bobouțanu: ”Domnul Bădin are două realizări politice: și-a promovat soția și și-a cumpărat apartament în Deva”

Președintele PSD Hunedoara, Dan Bobouțanu, a afirmat, luni, pentru Gazeta de Dimineață, că propunerea efectivă de excludere a vicepreședintelui Consiliului Județean Hunedoara, Ion Bădin, va avea loc în luna august. Atunci, membrii biroului vor trebui să voteze propunerea lui Bobouțanu.

Dan Bobouțanu: Prejudiciile de imagine făcute de Ion Bădin organizației PSD din municipiul Hunedoara nu mai pot fi tolerate la nivel politic!

Prejudiciile de imagine aduse organizației politice PSD Hunedoara au fost cele care au rupt relația dintre social-democrații din municipiul Hunedoara și vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Ion Bădin – susține Dan Bobouțanu, primarul Hunedoarei.

De la ce a pornit scandalul?

”În cei doi ani de când este vicepreședinte, propus și susținut de organizația din municipiul Hunedoara, domnul Bădin are două realizări notabile.

Prima: Transferul soției sale de la spitalul din Hunedoara pe funcția de director economic la spitalul din Deva, adică de pe o funcție de execuție de la spitalul din Hunedoara, pe o funcție de conducere la spitalul din Deva (obținând astfel venituri mai mari – n.r.).

Cea de-a doua: După peste 60 de ani de locuit în municipiul Hunedoara, a considerat că nu mai poate locui în acest municipiu și odată ajuns vicepreședinte la județ, trebuie să se mute în capitala de județ” – a declarat Dan Bobouțanu pentru Gazeta de Dimineață. 

Bobouțanu va propune pedeapsa maximă pentru Bădin: excluderea!

”Ținând cont de aceste două realizări notabile și de faptul că nu are nici locul de muncă, nici domiciliul în municipiul Hunedoara, dar nici nu a reușit să facă vreun lucru deosebit pentru municipiu voi propune respectarea statutului, respectiv excluderea din organizația municipiului Hunedoara și mutatul lui la organizația din Deva sau unde dorește domnia sa.” – a mai spus Dan Bobouțanu, primarul Hunedoarei și președintele organizației PSD Hunedoara.

Citește toate declarațiile făcute de Dan Bobouțanu și de Ion Bădin pe Gazeta de Dimineață.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente