Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
duminică, septembrie 8, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTReprezentanții Dinosaur World Transylvania: EXAGERĂRI! Copiii au căzut de la 50 cm,...

Reprezentanții Dinosaur World Transylvania: EXAGERĂRI! Copiii au căzut de la 50 cm, nu de la 3 metri

Reprezentanții parcului de distracții Dinosaur World Transylvania consideră că sunt exagerate relatările din presă și din mediul online referitoare la accidentul în care au fost implicați patru copii, duși cu ambulanțele și elicopterul la spitalele din Deva și Hunedoara.

Este vorba despre cei patru copii care au fost răniți, marți, în incinta parcului de distracții, după ce o tiroliană s-a rupt cu cei patru minori și aceștia au căzut în gol de la o înălțime de trei metri. Au intervenit ambulanțele SAJ și elicopterul SMURD de la Caransebeș.

Poziția reprezentanților Dinosaur World Transylvania, referitoare la ”micul incident” din parcul de distracții

”Anunț Important de la Dinosaur World Transylvania

Dragi vizitatori și prieteni ai parcului nostru,

Dorim să vă informăm despre un mic incident care a avut loc recent în cadrul parcului nostru. Din fericire, toți copiii implicați sunt bine și nu au suferit răni grave. Incidentul s-a produs deoarece nu au fost respectate regulile de siguranță la unul dintre jocurile noastre. În loc să se urce câte o singură persoană, au fost 7 copii pe acel joc, ceea ce a dus la căderea lor de la o înălțime de 50 cm, nu de la 3 metri, așa cum s-a vehiculat pe internet.

Am observat că imagini și videoclipuri legate de acest incident au fost răspândite online, însă acestea exagerează gravitatea situației.

Siguranța vizitatorilor noștri este prioritatea noastră principală, iar noi luăm toate măsurile necesare pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Vă asigurăm că parcul nostru rămâne un loc sigur și distractiv pentru toți copiii și familiile care ne vizitează.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la Dinosaur World Transylvania!” – a comunicat Echipa Dinosaur World Transylvania, marți seqaraq, pe pagina oficială de Facebook a parcului de distracții.

.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente