miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăRareș Bogdan: O mizerie fără seamăn, cu concursul propriului meu partid, PNL....

Rareș Bogdan: O mizerie fără seamăn, cu concursul propriului meu partid, PNL. Cea mai RUȘINOASĂ zi de când am intrat în politică!

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, lansează un atac fără precedent la adresa liderilor PNL și ai coaliției de guvernare. El susține că a fost cea mai rușinoasă zi de când a intrat în politică și vede cum liberalii, alături de cei de la PSD, au reînviat OUG 13 și pragul pentru abuz în serviciu.

”Ieri a fost cea mai RUȘINOASĂ zi de când am intrat în nenorocita asta de politică, în urmă cu 4 ani. Nu credeam că voi trăi să văd cum OUG 13 este reinventată cu concursul propriului meu partid, PNL.

O mizerie fără seaman!

Culmea e că principalii promotori și inițiatori din cadrul Coaliției de Guvernare stau pitiți și tac ticălos.

Unii au inițiat si au insistat pe inițiere, alții au tăcut maiestuos si de neînțeles, doar ca sa fie linișteee!!!!!

Să o ia naiba de liniște!

Vom muri politic în liniște, dacă continuăm așa!

Unii au scris, iar soldățeii de teracotă au executat. Răul a fost făcut.

La Bruxelles s-au aprins beculețele roșii, din nou. Societatea Civilă și Presa au reacționat nervos și corect, înspăimântați pe bună dreptate.

Un partid, plus un plecat din acel partid au fost readuși pe teren pe o temă preferată, singura in care sunt antrenați sa combată. Toate acestea cu un popor destul de mimetic, care privește de câteva zile bune la ce se întâmplă in Israel si in Franța. Moment perfect!

Astept in continuare să scoată capul de la cutie adevărații promotori si inițiatori, să își ceară scuze sau pur și simplu să își explice demersul. Și încă ceva: pentru un om de rând, simplu, cu resurse modeste de existență, pragul de 9000 lei este mare! Foarte mare. Nesimțit de mare. Adică abuzul care produce o pagubă de 8999 lei nu mai este abuz?

Faptul ca CCR se dovedeste încă o dată ticăloasă nu mai este o surpriza pentru nimeni. De două ori a anulat demersul tăierii pensiilor speciale în 2020, cu largul concurs al Avocatului Poporului, apoi a introdus obligativitatea unui prag la HOȚIE, un prag ce urmează a fi stabilit in Parlament. Tare! Excepțional. Ca la noi, la nimenea.” a scris prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, joi dimineața, pe pagina sa de Facebook.

.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente