marți, februarie 27, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTVIDEO: Cu 230 km/h pe autostrada A1 Deva - Nădlac. Ce sancțiune...

VIDEO: Cu 230 km/h pe autostrada A1 Deva – Nădlac. Ce sancțiune a primt șoferul

Un bărbat de 29 de ani, din județul Maramureş, a fost depistat sâmbătă, 27 ianuarie, în timp ce conducea maşina pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în judeţul Arad, cu 230 km pe oră.

Poliţiştii i-au dat o amendă de 3.300 de lei (aproximativ 666 euro) şi i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

„Pistolul TrueCam a înregistrat o viteză de deplasare de 230 km/h, fiind depășită viteza legală de deplasare cu 130 km/h pe un tronson unde limita de viteză este de 100 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.300 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Atragem atenția conducătorilor auto că viteza este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave. Pentru prevenirea acestora, polițiștii acționează permanent, cu pistolul TrueCam și radarele montate pe autospeciale, pentru impunerea vitezei legale de deplasare” – a transmis IPJ Arad.

VIDEO: IPJ Arad
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente