sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATESCANDAL la Primăria Simeria! SCENE INCREDIBILE. Primarul Bedea pare că și-a ieșit...

SCANDAL la Primăria Simeria! SCENE INCREDIBILE. Primarul Bedea pare că și-a ieșit din minți – VIDEO

Primarul orașului Simeria, Gelu Iulius Bedea, a făcut astăzi o criză de nervi în biroul unor funcționari ai primăriei.

El este filmat când trage violent de biroul consilierului juridic Dan Terteci, care refuză să plece la serviciul SPCLEP (”Evidența Populației”), acolo unde primarul îl detașase până la sfârșitul anului.

Filmarea, realizată de o colegă de birou a lui Dan Terteci, a ajuns la prefectul județului, Călin Petru Marian, care a făcut-o publică, însoțită de următorul text:

Scene incredibile într-un birou din Primăria orașului Simeria. SURSA VIDEO: Facebook/Călin Petru Marian

Ce spune prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, despre acest incident incredibil

”ÎN ATENȚIA PRIMARULUI ORAȘULUI SIMERIA, IULIUS BEDEA!

Am primit filmarea aceasta în urmă cu puțin timp. Vedem o scenă care, din păcate, nu este desprinsă dintr-un film, ci tocmai dintr-un birou din cadrul primăriei orașului Simeria.

În calitate de prefect al județului Hunedoara, FAC UN APEL PUBLIC către domnul Iulius Bedea să înceteze războiul pe care îl poartă cu angajații primăriei și, totodată, să își aducă aminte pentru ce a fost votat de către cetățeni: să conducă orașul spre dezvoltare, nu spre dezastru și scandaluri.

De asemenea, președintele PSD Hunedoara și președinte al CJ Hunedoara, nu ar trebui să treacă cu vederea întâmplarea pe care o puteți urmări și dumneavoastră. Să nu uităm că în urmă cu puțin timp domnul Iulius Bedea a fost reales președinte al organizației PSD Simeria prin votul de încredere al organizației județene.

ACEST COMPORTAMENT NU TREBUIE TOLERAT, MAI ALES CÂND VINE DIN PARTEA UNUI CONDUCĂTOR DE INSTITUȚIE, PRIMUL OM AL UNUI ORAȘ!” – a scris prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, pe pagina sa de Facebook.

Ce răspunde primarului orașului Simeria, Iulius Bedea

Miercuri seara, după ce prefectul județului Hunedoara a făcut publică filmarea cu scenele scandaloase din biroul Primăriei Simeria, primarul orașului, Iulius Bedea, a publicat următoarea replică pe pagina sa de Facebook:

”Domnule prefect nu mai protejați leneșii și indisciplinații! Încetați cu presiunile la adresa angajaților care își fac treaba în Primăria Simeria!

Un video postat pe pagina prefectului județului Hunedoara, în care îi ceream unui angajat să meargă la locul lui de muncă și să nu mai piardă timpul prin birourile primăriei este catalogat de prefect ca și comportament intolerabil al meu față de angajat.

Pe numele lui Dan Terteci, angajatul este aceeași persoană care în urmă cu ceva vreme îmi spunea pe holurile primăriei “să mă duc în pana lui” și mă făcea analfabet de față cu alți angajați. Este angajatul campion la concedii medicale, care vine la muncă doar să fie plecat de acasă.

Este angajatul care își permite să vină în biroul secretarului general al primăriei, să-i arunce documente pe birou și să spună că nu vrea să facă ce i s-a dat ca sarcină de către primar.

Este angajatul care s-a plimbat prin vreo trei primării și care a fost trimis la plimbare de primari de prin primăriile unde a lucrat.

Deși l-am propus pentru comisia de disciplină, în momentul în care trebuia discutată această speță a angajatului Dan Terteci, prefectul județului și-a făcut apariția și împreună cu consilierii locali prezenți în sală au boicotat ședința.

De atunci încercarea de a forma din nou această comisie de disciplină a devenit imposibilă.

Angajaților le este frică de prefect și se tem să nu fie supuși presiunilor venite din partea acestuia. Mai ales că au văzut ce s-a întâmplat în ședința comisiei de disciplină. Pentru că acest angajat a văzut că protecția prefectului îi permite să ignore cu desăvârșire dispozițiile date de primar, a continuat în aceeași manieră.

Am văzut că în timpul discuției pe care o avem cu acel angajat eram filmat, și chiar mi-am dorit ca un astfel de angajat problemă să fie văzut de toată lumea.

Eram convins că prefectul va face public această filmare pentru că știu cum le funcționează gașca.

Deci, domnule prefect!

Mizeriile pe care le faceți, blocându-mi prin toate mijloacele activitatea în primărie le știți foarte bine. Acum v-ați transformat în apărătorul nesimțirii și lenei pe care unii angajați, protejați de dumneavoastră, o practică la locul de muncă.

Dacă dumneavoastră credeți că atât acest angajat cât și dumneavoastră mă puteți intimida prin atitudine vă înșelați.

Ce este mai grav însă, este faptul că încurajați astfel de exemple încercând să mă discreditați în fața cetățenilor, protejând un angajat cu mari probleme la locul de muncă și care îi incită împotriva primarului pe alți angajați din primărie!

Iulius Bedea

Primarul Orașului Simeria”

vom reveni cu detalii despre acest scandal

CITEȘTE ȘI:

.
.
.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente