joi, mai 2, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieGala AMR: Primăria Deva a obținut Premiul de Excelență în Promovarea culturală,...

Gala AMR: Primăria Deva a obținut Premiul de Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă

Primăria Deva a primit recunoașterea națională a meritelor în domeniul promovării culturale, turistice și sportive, la ”Gala AMR-2022”, care a avut loc, miercuri seara, la Opera Națională din București.

Evenimentul organizat de Asociația Municipiilor din România (AMR) și aflat la a VI-a ediție a premiat realizările celor 109 municipii membre, într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru activitatea administrației publice locale și cele mai bune practici ale acestora.

Asemeni edițiilor precedente, Gala AMR s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Președintelui României, Klaus Werner Iohannis.

Am fost onorat să primesc acest premiu care dovedește performanța și implicarea administrației publice locale în acest domeniu. Acest premiu este totodată și o recunoaștere a muncii echipei din Primăria Deva.

Le mulțumesc colegilor pentru implicare, iar devenilor le promit că voi continua să atrag fonduri europene nerambursabile și guvernamentale pentru dezvoltarea și modernizarea municipiului nostru, și implicit și pentru susținerea culturii, turismului și sportului.– a declarat primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

.
.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente