duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTPloile au săpat gropi în autostradă: Trafic restricţionat pe A1 Deva -...

Ploile au săpat gropi în autostradă: Trafic restricţionat pe A1 Deva – Sibiu, mai multe maşini avariate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale Autostrăzii A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 272+500 de metri – 273, în zona localităţii Săliște, judeţul Sibiu, pe sensul de mers Deva către Sibiu, din cauza gropilor apărute în carosabil, în urma ploilor abundente din ultima perioadă.

Închiderea temporară a traficului pe aceste benzi este estimată până în data de 05.09.2022, zona fiind semnalizată corespunzător.

Reduceți viteza de deplasare în zona lucrărilor, asigurați-vă foarte bine înainte de schimbarea benzii de mers și semnalizați din timp această intenție, acordând multă atenție manevrelor efectuate. 

ACTUALIZARE 1: Mai mulţi şoferi au reclamat faptul că şi-au avariat maşinile înainte ca zona să fie semnalizată. 

”8 maşini, pană pe aceeaşi groapă”, a scris pe Facebook un şofer din Maramureş, Ştefan Florian, care a precizat că patru dintre maşini au avut pană pe câte două roţi.

ACTUALIZARE 2 – ora 11:00 – DRDP Brașov a emis următoarea avertizare:
ATENȚIE!

Restricții pe trei porțiuni de pe #autostrada A1, între #Sibiu și Sebeș.

În urma degradărilor apărute pe partea carosabilă am fost nevoiți să restricționăm circulația pe prima bandă și banda de urgență în zona Apoldu, pe ambele sensuri.

O restricție asemănătoare a fost introdusă și pe o porțiune de 500 de metri pe Viaductul Aciliu, pe sensul Sebeș – Sibiu.

Pe cele trei porțiuni circulația se desfășoară pe banda doi.

Vă rugăm să circulați cu prudență pe aceste tronsoane și respectați semnalizarea temporară!

#CNAIR#DRDPbrasov#totpedrum

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente