duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațiePeste 33 MILIOANE de euro vin la Deva: se construiește un CAMPUS...

Peste 33 MILIOANE de euro vin la Deva: se construiește un CAMPUS pentru învățământul profesional

Primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, a semnat, astăzi, la Ministerul Educației, contractul de finanțare pentru construirea unui campus profesional integrat pentru învățământul dual în Deva.

Valoarea contractului este de 33,4 milioane de euro, din care 24,7 milioane sunt fonduri europene, iar restul de bani sunt susținuți de statul român.

Ce a declarat primarul Devei, Nicolae-Florin Oancea:

”Astăzi este o zi de sărbătoare pentru Deva, pentru noi, pentru copiii noștri!

Cu inima plină de bucurie, vă aduc o veste extraordinară:

Împreună cu ministrul Educației, doamna Ligia Deca, la București, am semnat astăzi, un contract de finanțare care va schimba cursul lucrurilor în Deva.

Peste 33 de milioane de euro vor fi investiți într-un proiect care va defini viitorul nostru – construirea unui campus profesional pentru învățământul dual chiar aici, în orașul nostru drag!

Mai precis, școală profesională, liceu, Universitate, cămine pentru elevi și studenți, sală de sport, toate acestea la un loc!

Această inițiativă nu doar că ne umple sufletele de bucurie, ci aduce și un motiv întemeiat pentru tinerii noștri să rămână acasă.

Nu va mai fi nevoie să-și părăsească familiile pentru a-și urmări visurile, pentru că Deva le va oferi toate aceste posibilități.

De la sălile de clasă până la terenurile de sport, fiecare aspect al acestui campus va fi gândit pentru a sprijini și a încuraja excelența în educație și performanța sportivă.

Pentru mine, personal, nu este doar o construcție, ci o promisiune pentru viitorul copiilor noștri.

Îmi doresc să creăm un mediu în care fiecare tânăr să se simtă susținut și încurajat să își urmeze visurile, fără nicio piedică în calea lor.

De astăzi, scriem o nouă pagină în istoria educației noastre din oraș.

Să continuăm să visăm și să construim împreună un viitor mai strălucitor!

Îi mulțumesc pentru munca în echipă, colegei mele, Vetuța Stănescu, Președinta Organizației Județene a PNL Hunedoara.” – a declarat primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

Cum va arăta campusul pentru învățământ dual care se va construi la Deva:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente