Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
duminică, septembrie 8, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATELA ÎNTREBAREA: ”Cum se circulă pe Coșava?” răspunsul este, de astăzi: ”FĂRĂ...

LA ÎNTREBAREA: ”Cum se circulă pe Coșava?” răspunsul este, de astăzi: ”FĂRĂ RESTRICȚII”

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara a anunțat că, din noaptea de joi spre vineri, 26 iunie 2024, se circulă fără restricții în zona Coșava, între Deva și Timișoara.

”Lucrările de asfaltare din zona localității Coșava pe DN 68A s-au finalizat azi-noapte și se circulă fără restricții. Antreprenorul lucrării: Drumuri și Poduri Banat – DPB.” – a fost mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a DRDP Timișoara.

DN 68A, între Coșava și Margina, este cea mai aglomerată șosea din România, care preia tot traficul de pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în ambele sensuri de mers, din cauza tronsonului lipsă al autostrăzii, în zona ”tunelurilor pentru urși”.

Anunțul făcut de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor:

”Se circulă din nou fără restricții pe sectorul Coșava – Margina al DN68A!

Ca urmare a deteriorărilor cauzate de traficul intens din zonă, DRDP Timișoara a intervenit, în perioada 25 iunie – 25 iulie, pentru repunerea acestui sector de drum în siguranță (zona Coșava).

În lipsa reparațiilor exista riscul ca drumul să devină impracticabil.

S-a lucrat sub trafic, 24 de ore din 24, de luni până vineri saptămânal, iar circulația a fost direcționată prin semafoare (mai puțin în week-end când s-a circulat pe ambele benzi).

Constructorul a mobilizat permanent în șantier numărul de muncitori și de utilaje necesar fiecărei etape a lucrărilor.

Luni, săptămână viitoare, DRDP Timișoara va interveni în regie proprie pentru trasarea marcaelor. Această operațiune nu poate fi realizată imediat după asfaltare deoarece este necesară o perioadă de timp pentru eliminarea substanțelor volatile din bitum.

În zona respectivă DN68A preia intreaga circulație de pe A1 până în momentul în care secțiunea autostradă Margina-Holdea (secțiunea cu tuneluri) va fi finalizată (2026).” – a anunțat, vineri dimineața, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente