miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTBREAKING NEWS: Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a DEMISIONAT. Ce motiv a invocat

BREAKING NEWS: Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a DEMISIONAT. Ce motiv a invocat

Vasile Dîncu a anunţat că şi-a înaintat demisia din funcţia de ministru al Apărării Naţionale, luni dimineața.

”În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al Apărării Naționale. Redau, mai jos, textul integral:

Domnului Prim Ministru al Guvernului României, Nicolae Ionel Ciucă

DEMISIE

Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deţinător al portofoliului apărării, vă rog să luaţi act de demisia mea din această funcţie.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilităţii colaborării cu Preşedintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcţie pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie şi programele care necesită fluiditate pe întreg lanţul de comandă şi pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcţionarea optimă a Ministerului Apărării Naţionale şi a Armatei Române.

Domnule Prim Ministru, vă mulţumesc pentru colaborarea onestă şi deschiderea de care aţi dat dovadă pe tot parcursul activităţii guvernamentale comune şi vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele şi programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României.

Vasile DÎNCU

Bucureşti, 24 octombrie 2022” – se arată în postarea lui Vasile Dîncu de pe Facebook. 

Ce spunea Vasile Dîncu în urmă cu nouă zile:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente