joi, mai 2, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăLigia Deca, votată de conducerea PNL să preia portofoliul Ministerului Educaţiei

Ligia Deca, votată de conducerea PNL să preia portofoliul Ministerului Educaţiei

ACTUALIZARE: Ligia Deca a depus jurământul, la Cotroceni, la ora 18:00, şi este noul ministru al Educaţiei.

Consilierul prezidenţial Ligia Deca a fost votată luni, în şedinţa conducerii PNL, pentru a prelua portofoliul ministerului Educaţiei. Decizia PNL vine ca urmare a demisiei lui Sorin Cîmpeanu din funcția de ministru al Educației.

La votul din Biroul Politic al PNL s-au înregistrat doar două voturi de abţinere, care au venit din partea lui Florin Cîţu şi Florin Roman. Cei doi au invocat faptul că Ligia Deca nu este membru PNL.

Ligia Deca, 40 de ani, din Constanța, este doctor în ştiinţe politice, titlu acordat în 2016 de Universitatea din Luxemburg, şi absolventă a unui program postdoctoral la New Europe College.

Deca a fost numită Consilier de Stat în iunie 2015, iar în decembrie 2019 a fost numită în funcţia de Consilier al preşedintelui Klaus Iohannis la Departamentul Educaţie şi Cercetare.

NOTĂ: Semnal de alarmă pentru lingușitorii din preajmă, care își vor intra în rol încă de astăzi! Ligia Deca a postat pe Facebook unul dintre citatele sale preferate: „The fellow that agrees with everything you say is either a fool or he is getting ready to skin you.” – Kin Hubbard (Cel care este de acord cu tot ceea ce spui este fie nebun, fie se pregătește să te jupoaie.) O învățătură utilă pentru toți policticienii.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente