duminică, aprilie 28, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberJerome France a câştigat trofeul Deva Super Rally. Manşa a doua a...

Jerome France a câştigat trofeul Deva Super Rally. Manşa a doua a cursei, anulată din cauza furtunii

Jerome France a câștigat trofeul Deva Super Rally și în acest an, urmat de piloţii Mihai Leu (locul II, la doar o jumătate de secundă în spatele câştigătorului) și de Costel Cășuneanu (locul III).

Trofeul Deva Super Rally s-a desfășurat la Deva în perioada 19 – 20 August, fiind o competiție de tip circuit, ce se desfășoară în interiorul orașelor, pe modelul circuitului Monte Carlo.

24 de concurenți au luat startul la Trofeul Deva Super Rally, piloți din diferite discipline motorsport, atât din România, cât și din Franța și Belgia.

În clasamentul echipelor, echipa Real Racing, formată din Jerome France și Didier Balcaen domină clasamentul cu un total de 35 puncte, urmat de Impuls Leasing formată din Costel Cășuneanu și Aurelian Andronache, al treilea loc fiind ocupat de UniCredit Leasing Super Rally Team formată din Mihai Leu și Andrei Dună.

Din cauza vântului puternic care a pornit în Deva la ora disputării competiţiei, a doua manșă de concurs a fost anulată de organizatori, astfel încât clasamentele au luat în considerare timpii înregistrați în prima manșă.

Aceasta a fost a III-a etapă din Campionatul Naţional de Super Rally ediția 2022.

Pilotul Jerome France, câştigătorul trofeului Deva Super Rally 2022, a concurat pe o maşină Nova Proto 03.
Foto: Facebook/Campionatul Național de Super Rally – Powered by Superbet/Ionuţ Sava

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente