joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTINCENDIU deosebit de VIOLENT la o cabană din Silvașu de Sus, chiar...

INCENDIU deosebit de VIOLENT la o cabană din Silvașu de Sus, chiar lângă mănăstirea Prislop: VIDEO cu intervenția pompierilor

O cabană din localitatea Silvașu de Sus, în apropiere de mănăstirea Prislop, a fost cuprinsă de flăcări, luni, în jurul prânzului. Pompierii s-au mobilizat imediat și au descoperit un incendiu care se manifesta deosebit de violent, din cauza structurii de lemn a cabanei.

Un incendiu izbucnit la o cabană din localitatea Silvașu de Sus a fost anunțat cu puțin timp în urmă, prin intermediul numărului unic pentru situații de urgență 112.

La locul solicitării s-au mobilizat forțe ale Detașamentului de Pompieri Hunedoara cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și autoscara mecanică.

În sprijinul pompierilor au intervenit și SVSU Hațeg cu o autospecială de stingere și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

La sosirea forțelor de intervenție, atât mansarda, cât și parterul cabanei erau cuprinse de flăcări, incendiul manifestându-se foarte violent din cauza structurii din lemn a construcției.

În aceste momente, pompierii acționează pentru lichidarea incendiului.

Din fericire, nu există persoane surprinse de eveniment.

Cauza probabilă a declanşării incendiului a fost un scurtcircuit electric– a transmis ISU Hunedoara.

Sursa: ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente