test
marți, iunie 18, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTAu ÎMPUȘCAT mistrețul și l-au mâncat. Când să facă oamenii ULTIMA ...

Au ÎMPUȘCAT mistrețul și l-au mâncat. Când să facă oamenii ULTIMA FRIPTURĂ, a fost Poliția pe ei

Dosar penal pentru doi bărbați din municipiul Hunedoara, care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, pe raza municipiului Hunedoara

La data de 31 ianuarie 2024, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor bărbați din municipiul Hunedoara.

Activitățile procedurale se circumscriu unui dosar de cercetare penală ce vizează săvârșirea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii au confiscat trei puști de vânătoare și cartușele. Au luat și carnea, dacă tot era acolo

În urma activităților investigative, polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor trei arme letale de vânătoare și muniția aferentă, toate deținute legal în baza permisului de armă, de un hunedorean în vârstă de 66 de ani, precum și 13 kilograme de carne de vânat.

Foto: IPJ Hunedoara

Ce carne? De unde? Cum?

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că respectiva carne de vânat provine de la un exemplar din specia mistreț, care a fost recoltat fără drept la data de 28 ianuarie 2024 și transportat la domiciliul bărbatului, de pe fondul cinegetic Dealul Groși, cu ocazia desfășurării unei acțiuni legale de vânătoare colective.

Vânătorii nu au respectat, însă, condițiile prevăzute în autorizația de vânătoare emisă de gestionarul fondului și au recoltat mai multe exemplare de mistreț față de numărul înscris în autorizația de vânătoare.

Bătrânul vânător a dat pușca din mână unui tânăr

De asemenea, din cercetările efectuate, a rezultat faptul că bărbatul de 66 de ani a încredințat una dintre armele deținute legal de acesta unei persoanei neautorizate, un tânăr candidat la obținerea permisului de vânătoare. Acesta a purtat și folosit fără drept arma respectivă, cu ocazia participării la acțiuni de vânătoare organizate pe fondul cinegetic Dealul Groși.

Cercetările continuă

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente