miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăDerbedeul extremist Guido Reil a mâncat, a băut, i-a plăcut. Și tot...

Derbedeul extremist Guido Reil a mâncat, a băut, i-a plăcut. Și tot nu a cerut scuze pentru jignirile aduse României

Europarlamentarul german de extremă dreapta Guido Reil, cel care a comparat România cu Vestul Sălbatic şi a afirmat că România nu merită să fie în Schengen și în UE, și-a încheiat sejurul în județul Hunedoara.

El a venit la invitația deputatei PSD Natalia Intotero și a fost purtat cu alai, timp de trei zile, prin tot județul, în compania liderilor PSD care au vrut să-i arate ”România adevărată: o țară frumoasă și plină de oameni sinceri și primitori” – după cum a explicat deputata Natalia Intotero scopul invitării extremistului german.

Acesta a venit, a mâncat, a băut, i-a plăcut DAR tot nu a cerut scuze, public, pentru jignirile aduse României de la tribuna Parlamentului European.

Concluziile vizitei extremistului german le trage chiar deputata PSD Natalia Intotero, într-o postare pe pagina sa de Facebook, din această dimineață:

”Guido Reil, europarlamentarul care în urmă cu două luni critica România în discursul său din Parlamentul European, s-a declarat impresionat după vizita din județul Hunedoara.

În perioada următoare, după ce vizitează și Bucureștiul, acesta a spus că își va manifesta direct și public părerea despre țara noastră. Până atunci, împărtășesc cu voi câteva idei principale și impresii din vizita europarlamentarului german în județul Hunedoara:

  • A mâncat ciorbă de burtă, sarmale și virșli de Hunedoara de la mama lor. A băut și țuică. Da, i-au plăcut.
  • Are un respect profund pentru modul în care marcăm Ziua Națională a României și ne respectăm tradițiile și religia creștin-ortodoxă. Totodată, apreciază faptul că Partidul Social Democrat din România ține în continuare la aceste valori, spre deosebire de social-democrații din alte state.
  • A înțeles acum cât de ospitalieri și primitori sunt românii și i-a plăcut că suntem oameni direcți. Ne-a mulțumit cu fiecare ocazie pentru asta.
  • Biserica de la Țebea a fost prima biserică creștin-ortodoxă românească în care a intrat și a fost fascinat de picturile religioase din interior.
  • Apreciază în mod deosebit proiectele sociale și educaționale ale Episcopiei Devei și Hunedoarei, precum grădinița inaugurată anul acesta în Deva. A spus că nu a văzut așa o grădiniță în nicio altă țară.
  • Consideră că potențialul turistic din județul Hunedoara este enorm și i-a plăcut foarte mult stațiunea Straja.

Programul intens din județul Hunedoara, desfășurat pe durata a trei zile, a inclus vizite la Castelul Corvinilor, Mormântul lui Avram Iancu de la Țebea, Muzeul Aurului din Brad, Consiliul Județean Hunedoara, Colegiul Național „Decebal” din Deva, Episcopia Devei și Hunedoarei și minunata grădiniță construită de aceasta, Fermele ADO din Peșteana, Biserica de piatră de la Densuș, Casa Geoparcului din Hațeg, Mina Petrila, Peștera Bolii și Stațiunea Straja. Domnul Reil a fost extrem de atent în timpul prezentărilor, dorind să cunoască cât mai bine zona în timpul scurt pe care l-a petrecut aici.

Deputata PSD Natalia Intotero, alături de invitatul său, europarlamentarul extremist german Guido Reil, cel care a jignit grav România de la tribuna Parlamentului European și care nu a binevoit să ceară scuze nici după ce a mâncat și a băut trei zile în județul Hunedoara.

Mulțumesc celor care ne-au sprijinit cu organizarea acestei vizite și, ca să nu existe dubii, vreau să precizez că domnul Reil și colegii săi din Parlamentul European și-au susținut singuri cheltuielile pentru această deplasare. – a scris deputata Natalia Intotero pe pagina sa de Facebook.

NOTĂ: Este o mare bucurie pentru toți hunedorenii și pentru români, în general, să afle că extremistul german ”a mâncat ciorbă de burtă, sarmale și virșli de Hunedoara de la mama lor, a băut și țuică și da, i-au plăcut”.

Reamintim, totuși, că nici până la această oră GUIDO REIL nu a cerut scuze public pentru jignirile aduse României de la tribuna Parlamentului European.

VEZI AICI CUM A JIGNIT ROMÂNIA EXTREMISTUL GERMAN ȘI CINE ESTE ACEST PERSONAJ:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente