test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăFlorin Oancea, la Congresul PNL: La vremuri excepţionale se impun măsuri excepţionale

Florin Oancea, la Congresul PNL: La vremuri excepţionale se impun măsuri excepţionale

Florin Oancea, preşedintele PNL Deva, despre Congresul Extraordinar al PNL, desfăşurat astăzi, la Palatul Parlamentului:

„Am participat astăzi, împreună cu cei 24 de colegi liberali delegaţi din judeţul Hunedoara, la Congresul Extraordinar al PNL.

Astăzi am ales un nou preşedinte al partidului, pe domnul Nicolae Ciucă. Şi tot astăzi am făcut un exerciţiu colectiv de sinceritate, recunoscând ce n-a mers şi făcând efortul de a îndrepta lucrurile, în cel mai scurt timp.

La vremuri excepţionale se impun măsuri excepţionale.

Astăzi am ales în fruntea PNL un om cu o carieră mai degrabă profesională decât politică, o carieră bazată pe jurământul faţă de România.

Poate că în vremuri normale aveam mai mulţi candidaţi. Din păcate, nu trăim vremuri normale. PNL are capacitatea de a reacţiona rapid, în concordanţă cu provocările majore pe care le trăim.

Am convingerea că domnul Nicolae Ciucă, premierul României şi, de astăzi, preşedintele PNL, este omul care va aduce stabilitatea, echilibrul şi unitatea de care toţi românii avem nevoie.

Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică – nu este doar titlul moţiunii domnului preşedinte al PNL, prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, ci şi, de astăzi, programul politic al PNL şi dorinţa noastră, a tuturor liberalilor!

Cu Dumnezeu înainte!” a scris Florin Oancea pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente