test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăFlorin Cîțu a demisionat de la președinția Senatului: ”Președintele partidului și secretarul...

Florin Cîțu a demisionat de la președinția Senatului: ”Președintele partidului și secretarul general mi-au cerut demisia.” Reacția lui Ludovic Orban

Florin Cîţu a declarat, miercuri, despre demisia de la şefia Senatului, că preşedintele partidului şi secretarul general i-au cerut demisia şi că i s-a spus că i s-a retras sprijinul partidului. El a precizat că nu a vrut să îi pună pe colegii lui senatori în situaţia penibilă să voteze unii dintre ei împotriva conducerii partidului.

Nu a vrut să creeze probleme liberalilor

”Preşedintele partidului şi secretarul general mi-au cerut demisia, mi s-a spus că mi s-a retras sprtijinul partidului, este o funcţie politică, binenţeles că în aceste condiţii, nu am vrut să îi pun în situaţia penibilă să voteze unii dintre ei împotriva conducerii partidului şi am decis, am luat această decizie personal, repet, pentru a nu crea probleme Partidului Naţional Liberal”, a afirmat Cîţu, după şedinţă. 

Nu pleacă din PNL

Despre o plecare din PNL, Florin Cîţu a spus: ”Niciodată. Eu sunt liberal şi repet, sunt în politică pentru români. (..) Suntem în politică, astea sunt funcţii, în politică sunt senator. Nu este vorba de funcţii, facem treaba în politică acolo unde suntem”. 

Florin Cîțu va fi înlocuit la președinția Senatului de Alina Gorghiu

”Domnul senator Florin Cîţu şi-a anunţat demisia, urmând ca funcţia de preşedinte al Senatului, cu delegare de atribuţii, să fie exercitată de către doamna senator Alina Gorghiu”, a spus Nicolae Ciucă, la finalul şedinţei grupului parlamentar PNL din Senat.

Reacția lui Ludovic Orban:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente