vineri, mai 3, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberElevul David Nistor, din satul Vaidei, comuna Romos, CAMPION MONDIAL la Karate...

Elevul David Nistor, din satul Vaidei, comuna Romos, CAMPION MONDIAL la Karate kata, în Italia

David Nistor, un elev din satul Vaidei, comuna Romos, judeţul Hunedoara a devenit, ieri, campion mondial la Karate kata, în finala  Campionatului Mondial al International Karate Union (IKU) din Italia. David este elev în clasa a X-a a Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie şi sportiv în cadrul clubului Dacicus Orăştie Club Karate.

David Nistor, elevul din satul Vaidei, comuna Romos, este campion mondial la Karate kata

Consilierul local din Romos, Ioan Dorin Stroia, a anunţat acest succes al elevului din Vaidei printr-un text emoţionant:

„Prieteni bună seara,

Parcă nimic din ce te înconjoară nu te poate mișca ca atunci când auzi imnul național și vezi pe prima treaptă a scenei de premiere un elev din satul tău, din comuna ta.

„Un baiat de la Vaidei”.

Genial, fabulos. Pentru unii pare simplu la prima vedere.

Dar nimeni nu știe cât efort din partea familiei este făcut zilnic sa-l duci seară de seară cu maşina la antrenamente în Orăştie la sala de sport. Iarna, vară, zăpadă, ploaie, totul pentru o cauză nobilă sportul. Şi nu orice sport, un sport care îți cizeleaza mintea, trupul și sufletul. Ceva ce nu oricine o poate face.

E o vorba în popor, așchia nu sare departe de trunchi. Familia lui a îmbrăcat kimono-ul in tinerețe cu cinste și succes.

Drept urmare susțin în Consiliul Local al Comunei Romos premierea și susținerea lui financiară cu 20.000 de lei din partea primăriei pentru buna lui pregătire în continuare.

Luni la prima oră avem şedinta de Consiliu Local și voi depune solicitarea mea.

Doamne ajută!

Felicitări PRIMĂRIEI ROMOS pentru implicare.”– a scris consilierul local Ioan Dorin Stroia.

În aceeași competiție, o altă elevă a Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăştie, Antonia Nechita, din clasa a IX-a, a câștigat medalia de argint.

CITEŞTE ŞI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente