duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTElena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare. A...

Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare. A fugit din ţară şi a fost prinsă în Bulgaria

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Decizia, care nu mai poate fi contestată, a fost luată joi de instanța supremă.

Decizia instanţei a fost luată cu majoritate de voturi şi este definitivă, astfel încât Elena Udrea va merge la închisoare.

Fostul ministru Elena Udrea a fost dată oficial în urmărire joi după-amiază, după ce nu a fost găsită nici la adresa din buletin, nici la adresa din Corbeanca unde locuia împreună cu familia, pentru a fi încarcerată după ce condamnarea la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute a rămas definitivă.

Ulterior, Poliţia de Frontieră a anunţat că Udrea a ieşit din ţară joi dimineaţă, nefiind decisă în cazul ei nicio măsură preventivă.

După numai câteva ore, Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, în Vama Kulata, la graniţa cu Grecia.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România”, transmite IGPR.

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, în Vama Kulata, la graniţa cu Grecia

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente