Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
luni, septembrie 16, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTDouă autocamioane s-au ciocnit la Cristur. Trafic blocat pe sensul Deva -...

Două autocamioane s-au ciocnit la Cristur. Trafic blocat pe sensul Deva – Hunedoara

În urmă cu puțin timp, pompierii Detașamentului Deva au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, pe raza localității Cristur, unde a avut loc un accident rutier.

În sprijinul pompierilor a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii au constatat că în accident au fost implicate două autocamioane, rezultând rănirea unuia dintre conducătorii auto.

Bărbatul a fost asistat medical la fața locului și ulterior a fost transportat la UPU Deva pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri.

Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Sântuhalm – Hunedoara. (ISU Hunedoara)

Ce au aflat polițiștii. Cum s-a produs accidentul

La data de 28 august 2024, în jurul orei 08:45, un tânăr de 24 de ani din comuna Aușeu, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 787 în localitatea Cristur, circulând pe contrasens, în condiții ce vor fi stabilite pe parcursul cercetărilor, ar fi efectuat o manevră de întoarcere spre dreapta, peste marcajul dublu continuu, pentru a intra în curtea unui depozit, intrând în coliziune cu un alt autocamion condus de un bărbat de 56 de ani, care circula regulamentar pe banda 1, a sensului sensul de mers Deva spre Hunedoara.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 56 de ani, care a fost preluat și transportat la spital de către un echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente