Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
duminică, septembrie 8, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEDEVA: ALERTĂ MAXIMĂ pentru GALA DE KICKBOXING. Sunt mobilizați luptători ai Serviciului...

DEVA: ALERTĂ MAXIMĂ pentru GALA DE KICKBOXING. Sunt mobilizați luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale

Cu ocazia turneului Kickboxing Fight Zone 11 Show, organizat la Sala Sporturilor din municipiul Deva (duminică, 30 iunie 2024), conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara a dispus o serie de măsuri pentru asigurarea ordinii publice și a siguranței sportivilor și a spectatorilor.

Mobilizare a forțelor de ordine din Poliție și Jandarmerie

Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara va suplimenta efectivele de ordine publică și va mobiliza un număr semnificativ de polițiști din structuri operative, inclusiv luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Serviciului Rutier.

În zona de acces în Sala Sporturilor și pe arterele principale de acces vor fi organizate patrule și puncte de control pentru a preveni eventualele incidente și a facilita fluxul de persoane și vehicule.

Spectatorii vor fi atent verificați

Poliția va colabora îndeaproape cu organizatorii turneului pentru a efectua verificări riguroase la intrările în Sala Sporturilor.

Spectatorii vor fi supuși unor controale de securitate pentru a preveni introducerea obiectelor periculoase ori consumul de băuturi alcoolice.

De asemenea, zona adiacentă va fi monitorizată, pentru a asigura intervenția promptă în caz de necesitate.

Polițiștii le recomandă tuturor participanților să respecte indicațiile forțelor de ordine, să ajungă din timp la locație pentru a evita aglomerația și să nu introducă obiecte interzise.

De asemenea, încurajăm cetățenii să semnaleze orice comportament suspect la numărul de urgență 112.

Serviciile medicale de urgență și alte instituții au fost mobilizate

Pentru o desfășurare optimă a evenimentului, polițiștii colaborează cu Inspectoratul Județean de Jandarmi „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara, cu reprezentanții serviciilor medicale de urgență și cu cei ai altor instituții abilitate.

Prin aceste măsuri, polițiștii doresc să asigure condiții de siguranță și legalitate pentru toți cei care vor participa la acest eveniment sportiv. Invităm publicul să coopereze cu forțele de ordine și să se bucure de spectacolul sportiv în condiții de maximă siguranță.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente