vineri, mai 3, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberTinerii din Deva care au impresionat Europa: dansatorii sportivi, din nou strălucitori!

Tinerii din Deva care au impresionat Europa: dansatorii sportivi, din nou strălucitori!

Brigitta Marina şi Andrei Stoica, sportivi legitimaţi la CSM Deva, au ocupat locul II pe podiumul circuitului european de dans sportiv.

Tinerii dansatori sportivi Brigita Marina și Andrei Stoica, legitimați la CSM Deva, au obținut o performanță de excepție. Concurând sâmbătă, 17 decembrie, la Zagreb, capitala Croației, în ultima etapă din acest an a circuitului “DanceSportEurope Children European Grand Prix”, Brigita și Andrei au confirmat așteptările și au ocupat poziția secundă la juniori II, categoria Standard.

În urma acestui rezultat, cei doi tineri dansatori pregătiți, la CSM Deva, de către Andra Căprioară, au ocupat poziția secundă în clasamentul general al circuitului continental.

Acest an o fost unul de excepție pentru cei doi tineri dansatori deveni, rezultatele obținute permițându-le ca, din 2023, să poată participa și la concursuri din circuitul mondial la categoria lor de vârstă și stil.

Brigita Marina și Andrei Stoica se pregătesc, împreună, de mai bine de șase ani și, pentru a ajunge în prestigiosul circuit continental, au trebuit să obțină rezultate foarte bune și la nivel național. În ediția din acest an a circuitului “DanceSportEurope Children European Grand Prix”, la juniori II, categoria Standard, au luat startul peste 120 de perechi din 20 de țări de pe „Bătrânul Continent”.

De asemenea, Brigita și Andrei sunt elevi în clasa a IX-a la licee de top, sunt cea mai bine clasată pereche din România în circuit, primul loc revenind unui cuplu din Austria, iar medaliile de bronz au revenit unei perechi din Cehia.

La secția de dans sportiv de la CSM Deva mai sunt legitimate alte trei tinere perechi de mare perspectivă, care încep să și confirme deja pe plan național, unde au cucerit numeroase distincții, acestea fiind formate din Denisa Kellemberger și Raul Igna, Alexia Voicu și Bogdan Rusu și, respectiv, Ariana Marcu și Yanis Drui, și acestea fiind pregătite tot de către Andra Căprioară.

Sursa: CSM Deva

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente