sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEManelistul hunedorean Culiță Sterp, accident rutier la Cluj. A fugit de la...

Manelistul hunedorean Culiță Sterp, accident rutier la Cluj. A fugit de la locul faptei și a fost depistat băut de polițiști – VIDEO

În cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 02:00, polițiștii clujeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca.

Surse judiciare susțin că manelistul Culiță Sterp ar fi provocat accidentul, după ce a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului. După producerea accidentului, el a fugit de la locul faptei, fiind depistat ulterior băut.

Manelistul Culiţă Sterp, mândru de maşina lui proaspăt tunată, în luna iunie. Foto: Instagram/Culita.Sterp

Ce spun polițiștii clujeni

În cursul nopții, în jurul orei 02:00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca. 

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj.

La volanul Daciei logan se afla un bărbat de 32 de ani din Cluj. Foto: ISU Cluj

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.

VIDEO SENZAŢIONAL cu momentul accidentului, surprins de o cameră de bord:

Sursa video: dejeanul.ro

ULTIMA ORĂ:

Citeşte şi:

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente